JAUNUMI MŪSU DRAUGI
 

Festivāls Saldus Saule atgriežas!

Sveiki, visi festivāla draugi! Ar prieku darām Jums zināmu, ka festivāls Saldus Saule notiks arī nākošvasar, 26. un 27. jūlijā. Vieta nemainīga - Kalnsētas parks.
 
Arī nākamgad uz skatuves kāps gan leģendāras un visiem zināmas zvaigznes, gan arī lieliski mākslinieki, kurus esam iepazinuši pavisam nesen. Tāpat kā iepriekšējos festivālos Saldus Saule, no piekdienas pievakares līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie upītes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, notiks atrakcijas, festivāla gadatirgus, būs gan garšīgi ēdieni, gan dzērieni, bet visam pāri – festivālam Saldus Saule raksturīgā īpaši siltā kopābūšanas, mūzikas un dzīves svinēšanas atmosfēra.
 
Piektdien, 26. jūlijā festivāla vārti vērsies plkst 17.00, pirmie mākslinieki uz skatuves kāps 18.00, un pasākums notiks līdz 4.00.
 
Gan piektdienas vakarā, gan sestdien no 10.00 rītā pļavā darbosies festivāla gadatirgus; sestdien plkst. 12.00 sāksies bērnu koncerts Saldus Saulīte, kuru visi ir aicināti apmeklēt bez maksas, savukārt festivāla vakara daļa sāksies plkst. 16.00.
 
Pilna festivāla programma tiks publicēta šeit pat vistuvākajā laikā.
 
Īpašs paldies mūsu atbalstītājiem - A/S Aldaris un Saldus novada pašvaldībai.
Uz tikšanos festivālā!


SALDUS NOVADA PAŠVALDĪBA
 
 
Mežpils Alus
 
 
PALDIES: