JAUTĀJUMI UN ATBILDES MŪSU DRAUGI
 

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI UN ATBILDES UZ TIEM - ŠEIT

Kur iegādāties biļetes?

Biļetes variet nopirkt šeit, vai arī visās Aula.lv un Biļešu Serviss biļešu tirdzniecības vietās.

Es gribu zināt, kas ir telšu pilsētiņa. Vai tā ir naktsmītne un, ja jā, cik cilvēku tajā var dzīvot?

Telšu pilsētiņa ir vieta ārpus paša festivāla teritorijas, kur var uzcelt līdzpaņemto telti. Lai ieietu telšu pilsētiņas teritorijā, katram būs nepieciešama telšu pilsētiņas aproce. Ja biļete būs jau ar iekļautu telšu pilsētiņu, telšu pilsētiņas aproci saņemsiet Check-In kopā ar festivāla ieejas aproci.

Vai festivālā uz vietas būs iespējams iegādāties biļeti tikai par telšu vietu?

Jā, bet tikai tad, ja Jums jau ir festivāla biļete. Ja Jūsu biļetē telšu pislētiņa nebūs iekļauta, tad, pēc festivāla ieejas aproces saņemšanas Check-In, telšu pilsētiņas aproci varēsiet piepirkt kasē pie festivāla ieejas.

Ko sevī ietver VIP biļete?

VIP biļete nodrošina ieeju atsevišķā labiekārtotā VIP Zonā ar galdiņiem, VIP bāru, un skatu uz Saldus Saules skatuvi no estrādes augšas. Ja iegādājieties VIP biļeti ar iekļautu VIP autostāvvietu, tad papildus iegūstiet iespēju novietot savu auto VIP autostāvvietā festivāla VIP ieejas tuvumā.

No cik gadu vecuma jāpērk biļete?

Bērniem līdz 10 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja festivālā vecāku pavadībā ir bez maksas. Biļete jāpērk no 11 gadu vecuma.

Vai festivāla laikā būs iespēja cept gaļu telšu pilsētiņā?

Telšu pilsētiņas teritorijā apmeklētājiem drošības apsvērumu dēļ ir aizliegts lietot atklātu uguni (tai skaitā, bet ne tikai – sveces, grilus, eļļas lampas, u.tml.), līdz ar to gaļu cept telšu pilsētiņā nevarēsiet. Bet netālu no telšu pilsētiņas būs ēdinātāji.

Vai varu ņemt līdzi klēpja sunīti?

Ieeja ar dzīvniekiem festivālā nav atļauta - pūlis un skaļa mūzika var būt kaitīga dzīvnieka psihei un veselībai, kā arī dzīvnieks stresa situācijā var radīt draudus apkārtējiem.

Vai nav iespējams nopirkt vienas dienas biļeti priekš VIP zonas?

VIP biļetes ir derīgas abiem festivāla vakariem. Vienas dienas VIP biļetes netiek piedāvātas.

Vai festivālā būs atsevišķa biļete priekš dzīvojamā kempera novietošanas netālu no pasākuma teritorijas?

Kemperus, tāpat kā citus transportlīdzekļus, variet novietot bez maksas festivāla autostāvvietā - ābeļdārzā pie Kalnsētas ielas. Elektrības pieslēgums šogad nav pieejams.


 


SALDUS NOVADA PAŠVALDĪBA
 
 
Mežpils Alus
 
 
PALDIES: